Igrice kupanje beba

IgriceBebe.com je sajt namjenjen bebama, deci i devojcicama koji su ljubitelji najboljih flash igrica. Za vas smo pripremili desetke najboljih besplatnih igrica koje smo pronašli na internetu i podelili smo ih u sedam kategorija. BesplatneIgriceZaDecu.com
Oblacenje – Igre u kojima oblacite, sminkate i brinete se o bebama i drugim modelima. Kupanje – zabavite se uz kupanje malenih beba, pobrinite se da deca i bebe uživaju u toplim kupkama i pobrinite se higijenu celog tela. Kuharica – Igrice kuvanja za sve posjetitelje koji vole kuhanje a još su pre mladi da to rade u stvarnosti. Za vas smo birali igrice kuvanja koje su namenjene najmlađima.
Barbi – Zabavite se uz najpopularniju lutku na svetu. Oblacite barbie, kuvajte s njom, vozite bicikl, igrajte se sa Kenom.
Bojanke – Obojite vaše najdraže likove i crtanih filmova. Vinks igrice – Zabavite se uz Stelu, Floru, Musu... i druge Vinksice. Sredjivanje – zabavite se uz igrice u kojima uredujete sobu po svom ukusu, napravite Hello Kitty tanjur i druge zabavne igrice.